Leo Messi, durant l'últim entrenament amb l'Inter de Miami (Reuters)
Futbol internacional

El Tata Martino revela la data del retorn de Messi als terrenys de joc

El míster de l'Inter de Miami podrà recuperar ben aviat el davanter argentí, lesionat des de la final de la Copa Amèrica

Redacció Esport3Actualitzat

L'Argentina alçava una nova Copa Amèrica el 15 de juliol, al cel del Hard Rock Stadium de Miami. La segona seguida d'una generació daurada, a la qual s'hi ha de sumar la Copa del Món aconseguida el 2022. Però, de la final de fa un mes i mig, el seu màxim baluard, Leo Messi, en guarda un record agredolç perquè es va lesionar de gravetat en torçar-se el turmell dret. Des d'aleshores, l'ex del Barça no ha tornat a jugar cap partit.

Aquesta matinada, el seu entrenaodr a l'Inter de Miami, el Tata Martino, ha posat data al seu retorn: el 15 de setembre, coinicint amb el partit de l'MLS contra el Filadèlfia.

"En Leo està en bona forma i ha dedicat temps a entrenar-se amb el grup. Vam pensar que era massa aviat per incloure'l al partit de Chicago, així que vam prendre la decisió de donar-li 15 dies, i aquesta és la millor opció."

Si es compleix aquest pronòstic, Messi haurà estat dos mesos allunyat dels terrenys de joc. Arribarà a temps per ajudar el seu equip a mantenir la primera posició a la lliga nord-americana, abans d'encarar uns play-offs que es començaran a disputar a finals d'octubre. Aquesta matinada, l'equip de Florida ha sumat un nou triomf, en aquest cas al camp del Chicago, per 1 a 4, amb doblet d'un altre exblaugrana, Luis Suárez.

Anar al contingut