Robert Lewandowski es perdrà els 3 pròxims partits de Lliga (Reuters)

El TAD confirma la sanció a Lewandowski, que no jugarà contra l'Atlètic

El davanter polonès complirà el càstig i el Barça no recorrerà la resolució del TAD
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

El Barça va recórrer a la justícia ordinària per aconseguir una suspensió cautelar de la sanció a Robert Lewandowski mentre el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAD) no es pronunciés.

La jugada li va sortir bé per disposar del davanter polonès davant l'Espanyol, però també va activar el tribunal esportiu, que s'ha reunit aquest dimecres de forma telemàtica i ha sentenciat sobre el fons de la qüestió.

Tal com ja va fer el Comitè d'Apel·lació, el TAD ha ratificat la sanció inicial a Lewandowski: un partit per les dues targetes grogues que va veure a Pamplona i dos més per un gest de desconsideració cap a l'àrbitre.

El club blaugrana, que qualifica la sanció de "desproporcionada", ha decidit acatar la resolució del TAD i, per tant, no recorrerà la sentència. El davanter polonès complirà, doncs, el càstig en els tres pròxims partits de Lliga: aquest diumenge (21.00) al camp de l'Atlètic de Madrid, a casa contra el Getafe el cap de setmana del 22 de gener i el cap de setmana següent a Montilivi contra el Girona.

ARXIVAT A:
Lewandowski
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut