Alexander Bublik, el tenista xouman (EFE)
Tenis

El surrealista xou de Bublik: es menja Musetti amb patates!

El tenista kazakh fa embogir el públic amb quatre cops guanyadors seguits i acaba pispant-li una patata fregida a un espectador

Redacció Esport3Actualitzat

Alexander Bublik és un d'aquells tenistes excèntrics, que quan té el dia és esectacular com pocs. Davant Lorenzo Musetti, als quarts de final de l'ATP 250 d'Adelaide, ha protagonitzat jugades d'aquelles que fan aixecar el públic dels seients. I les ha concentrat en un joc que s'ha adjudicat en blanc: el tenista kazakh s'ha posat 40-0 amb tres deixades consecutives que Musetti no ha pogut contestar i, en la primera pilota de joc, ha servit per sota i després ha rematat amb un cop entre les cames, el que popularment es coneix com un "willy".   

 

Aquest joc no li ha servit per guanyar el segon set, que ha caigut del cantó de Musetti. Però Bublik ja estava "on fire" i, ja en el set definitiu, ha pujat a les grades per la inèrcia que portava mentre intentava contestar un cop guanyador de l'adversari. Parat davant un espectador que menjava patates fregides, no ha dubtat a agafar-n'hi una, davant del riure general.  Bublik ha acabat guanyant el partit en tres sets: 6-3, 6-7 (4-7) i 7-5. Ara, es jugarà lloc a la final amb el txec Jiri Lehecka.
Anar al contingut