Futbol

El surrealista overbooking al gimnàs del Chelsea amb cua d'espera inclosa

La nombrosa plantilla del conjunt londinenc, amb més de 40 jugadors, col·lapsa les sessions d'entrenament de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

El Chelsea és un dels equips que més han ampliat la seva plantilla durant aquest estiu. De fet, el conjunt londinenc es va fer viral per arribar a tenir fins a 7 porters. En total, té una plantilla que supera els 40 jugadors. El darrer fitxatge ha estat l'extrem dret Pedro Neto, provinent del Wolverhampton.

Per si no n'hi hagués prou, el Chelsea és un dels equips que s'ha proposat fitxar l'exblaugrana João Félix. El portuguès, que ha fet la pretemporada amb l'Atlètic de Madrid, no tornarà al FC Barcelona i busca un equip lluny de Madrid. Felix podria tornar a ser "blue" de nou si el club "colchonero" accepta la darrera oferta presentada pel Chelsea, d'uns 46 milions més variables.

Ara, l'equip entrenat per l'exjugador Enzo Maresca s'ha tornat a fer viral a les xarxes socials. En aquesta ocasió, però, ha estat per una imatge ben curiosa que té a veure amb la quantitat de jugadors que formen part de la plantilla. I és que quan tots s'ajunten en l'entrenament de gimnàs, la imatge sembla més aviat la d'un gimnàs de carrer que no pas la d'un equip professional de futbol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut