Marcelo Bielsa durant l'últim partit de l'Uruguai
Marcelo Bielsa durant l'últim partit de l'Uruguai (Reuters)
Copa Amèrica 2024

El motiu surrealista que s'ha convertit en una màquina de sancionar entrenadors

Marcelo Bielsa ha estat la darrera víctima de la Conmebol en una llista on hi figuren noms com el de Lionel Scaloni

Redacció Esport3Actualitzat

La Copa Amèrica de futbol comença a tancar la fase de grups. De tots els partits que s'han disputat, 18 fins al moment, hi ha un modus operandi que ha provocat la sanció de diversos entrenadors. L'últim d'ells ha estat Marcelo Bielsa, tècnic de la selecció uruguaiana.

El motiu no és cap altre que entrar al terreny de joc tard després del descans. La Conmebol no vol que això succeeixi, perquè endarrereix el començament de la segona part i vol que els jugadors siguin puntuals. Però en alguns partits els equips s'han estat al vestidor més dels 15 minuts reglamentaris i els entrenadors n'han acabat pagant les conseqüències.

Els darrers dies han estat sancionats Lionel Scaloni, Ricardo Gareca i Fernando Batista, entrenadors de l'Argentina, Xile i Veneçuela, respectivament.

Una sanció per "reiteració"

Segons ha comunicat la Federació de Futbol de l'Uruguai, la sanció a Marcelo Bielsa s'ha produït per una "reiteració en l'ingrés tardà de l'equip al terreny de joc".

"La CONMEBOL ha informat que el tècnic de la selecció no podrà dirigir l'últim partit de la fase de grups de la Copa Amèrica. La sanció es deu a una reiteració en l'ingrés tardà al terreny de joc de l'equip, primer contra Panamà i després també amb Bolívia."

Bielsa no només no podrà estar present a la banqueta, sinó que tampoc podrà fer la roda de premsa prèvia ni posterior al partit contra els Estats Units.

L'Uruguai del blaugrana Ronald Araujo està virtualment classificada per als quarts de final. Els celestes han trobat en Bielsa l'entrenador perfecte que podria tornar l'equip a la victòria final.  

"Qui és McDonalds?"

L'última roda de premsa del tècnic argentí va deixar un altre moment surrealista després d'una confusa pregunta d'un periodista.

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut