Vítor Roque, a la banqueta del Betis en el partit contra el Leganés
Vítor Roque, a la banqueta del Betis en el partit contra el Leganés (Europa Press)
Futbol

La sorprenent anàlisi d'un Vítor Roque que cau per lesió

L'entrenador del Betis, Manuel Pellegrini, ha fet oficial la lesió del brasiler amb una valoració viral de les habilitats del davanter

Redacció Esport3Actualitzat

La plaga de lesions continua a la Lliga. Després de l'adeu a la temporada de Marc-André ter Stegen diumenge, un altre blaugrana se sumava a la llista de lesionats el dilluns. En aquest cas, però, es tracta del davanter cedit al Betis Vítor Roque.

Segons ha informat el club andalús aquest dimecres, el brasiler té un esquinç al lligament intern del turmell esquerre. El comunicat, però, no especifica el temps que el jugador s'estarà de baixa.

Curiosa valoració de Pellegrini

L'anunci de la lesió de Vítor Roque l'ha fet l'entrenador del Betis, Manuel Pellegrini, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Las Palmas d'aquest dijous. El tècnic xilè ha lloat la feina del futbolista en els seus primers partits com a bètic, en els quals s'ha estrenat com a golejador

Malgrat això, Pellegrini ha confessat que van decidir fitxar Roque tot i saber que era un futbolista "en formació", motiu pel qual el tècnic ha mostrat comprensió en les errades que ha tingut de cara a porteria. 

"Quan vam portar Vítor Roque sabíem que era un jugador en formació. Si hagués marcat les ocasions que ha tingut estaríem més a munt a la classificació, però potser tampoc estaria aquí. Està formant-se i confiem a treure-li el seu potencial."

 
El Reial Betis és a l'onzena posició de la Lliga amb vuit punts, amb un balanç de dues victòries, dos empats i dues derrotes.

Anar al contingut