Luis Enrique parla sobre el futur de Mbappé (EFE)
Esports

El somriure sorneguer de Luis Enrique: deixa clar el destí de Mbappé

El tècnic asturià ha deixat un missatge de tranquil·litat per a l'afició del PSG

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, Luis Enrique, ha volgut restar importància a l'anunci oficial de Kylian Mbappé, que deixarà el club i la Lliga francesa al final d'aquesta temporada, justament quan finalitza el seu contracte. 

"Nosaltres ho sabíem fa temps, tots ho sabíeu, només que es va fer públic ahir. No canvia res al panorama"

Ho ha dit durant la roda de premsa prèvia al partit de Lliga que el PSG disputa demà a París contra el Tolosa. Ha parlat clar, i ha volgut deixar aquest missatge

"L'any que ve serem més forts"

Luis Enrique ha assegurat que ha tingut una experiència "meravellosa" durant la temporada que ha entrenat Mbappé, "tot i que ens han volgut enfrontar moltes vegades", ha afirmat. També, entén que el jugador vulgui tancar aquesta etapa per obrir-ne una de nova. 

 "Entenc i puc comprendre la seva decisió. Ha passat set anys aquí, és una llegenda del club, ho ha donat tot pel club, i és un club que també li ha donat tot"

El futur de Mbappé

Et tècnic asturià no té pèls a la llengua i ha parlat amb normalitat sobre el futur del jugador francès, sense entrar molt en detalls, però donant per fet que el Reial Madrid és el destí més evident.

"Li desitjo el millor, encara no ha dit on va, creiem que és clar".

L'estratègia del tècnic 

Luis Enrique ha explicat que per als últims dos partits de Lliga intentarà dosificar minuts dels seus futbolistes per donar descans, encara que sense una aturada completa per als possibles titulars de la final de Copa del 25 de maig. És a dir, donarà més oportunitats als que han jugat menys.

També, ha confessat que al vestidor encara està tocat per la manera com van quedar eliminats dimarts passat a semifinals de Lliga de Campions davant el Borussia Dortmund, després d'una trobada en què els parisencs van perdre 0-1. 

 "Encara estem dolguts. Ens dol perquè havíem posat moltes esperances en aquesta possible final. Ha estat un cop dur per a tothom. Al final et queda la sensació que has donat el màxim, el cent per 100"

Ara, se centra en el partit de Lliga en què l'objectiu principal, diu, és intentar donar una alegria a l'afició a l'últim partit a casa, a la festa del títol.

 

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
Anar al contingut