El Sevilla venç l'Athletic Club i obre les portes d'Europa a l'Espanyol (2-0)

Un gol de Ben Yedder i un de Munir han donat el triomf del conjunt andalús que necessitava l'Espanyol per assegurar-se un lloc a l'Europe League

El Sevilla s'ha imposat a l'Athletic Club al Sánchez Pizjuán en l'última jornada de la Primera Divisió. Amb aquest triomf, sumat al que ha aconseguit l'Espanyol a Cornellà-El Prat davant de la Reial Societat, l'equip barceloní aconsegueix classificar-se per a l'Europa League la temporada que ve. Ben Yedder ha avançat els andalusos a la primera part i Munir, en el temps afegit, ha fet el segon gol del Sevilla.

Valladolid-València (0-2)

El València ja és equip de Champions, i és que el conjunt xe s'ha imposat al Valladolid i certifica la quarta plaça de la Primera Divisió. Carlos Soler ha obert el marcador a la mitja hora de joc. Rodrigo, a la segona part, ha fet el gol de la tranquil·litat que aplana el camí del València cap a la màxima competició europea.

Getafe-Vila-real (2-2)

El triomf del València al José Zorrilla deixa el Getafe en la cinquena posició, malgrat la victòria que han aconseguit sobre el Vila-Real. El conjunt madrileny s'emporta el bitllet per a l'Europa League com a premi a una temporada per emmarcar, i és que tenint en compte que van pujar de la Segona Divisió la temporada passada, només es pot qualificar com a gesta el que han fet els de Bordalàs.

Portillo, al quart d'hora de joc, ha avançat el Getafe, però el Vila-real ha empatat just abans del descans amb una diana de Vicente Iborra. Maksimovic ha fet el segon del Getafe. A les acaballes, però, Vicente Iborra ha fet el definitiu 2 a 2.

Celta de Vigo-Rayo Vallecano (2-2)

El Celta de Vigo ha patit per salvar un empat contra el ja descendit Rayo Vallecano en la darrera jornada de la Primera Divisió (2-2). Els gallecs acaben la temporada com a l'últim equip que salva la categoria.

Embarba, de penal, ha fet el primer gol de l'equip madrileny després que l'àrbitre castigués amb la pena màxima una falta sobre Advíncula a dins de l'àrea.

Medrán, a la segona part, ha incomodat encara més Balaídos amb el segon. El conjunt local només ha acabat empatant amb dos gols, el primer de penal, de Iago Aspas a les acaballes.

Osca-Leganés (2-1)

Amb un Osca ja convertit en equip de Segona i un Leganés sense res en joc, Mantovani s'ha convertit en el gran protagonista de l'intranscendent partit. El jugador ha estat l'autor dels dos gols, el primer l'ha fet en pròpia porta donant l'avantatge al seu exequip. Poc després, l'argentí ha esmenat el seu error i ha fet l'empat a 1, rematant de cap una falta servida per Juanpi.

A les acaballes, Mantovani, de nou, i un altre cop de cap, ha fet el segon i últim gol dels aragonesos a Primera Divisió.