futbol

El Sevilla fa públic el nom del substitut de Mendilibar

El conjunt andalús ha acomiadat el basc després de 9 jornades de Lliga, i encoloma el projecte a l'uruguaià Diego Alonso

Redacció Esport3Actualitzat

El Sevilla buscava ara un nou entrenador per encolomar un projecte que sembla anar a la deriva i aquest dimarts se n'ha conegut el nom: Diego Alonso. L'uruguaià, devot de Francescoli i Luis Aragonés, serà el quart entrenador que passarà per la banqueta en només un any i a la directiva ja li queda poc marge de maniobra abans que l'afició es giri cap a la llotja.

Alonso s'ha imposat a les opcions de Marcelino o el "muñeco" Gallardo. El primer encàrrec serà remuntar la catorzena posició a la taula i mirar de superar la fase de grups de la Champions League en un grup amb només un "coco", l'Arsenal.

Un club amb turbulències

Inestabilitat absoluta al Sevilla. El club andalús ha acomiadat Mendilibar pels mals resultats de l'equip i la poca confiança en el projecte de l'entrenador basc. Ara, el conjunt sevillà busca el seu quart entrenador en només un any. En aquest temps han destituït Lopetegui, Sampaoli i ara Mendilibar.

La sensació de desgavell en el club és absoluta. A nivell institucional també són temps d'inestabilitat. El nou director esportiu, Víctor Orta, va ser nomenat al juny per intentar la difícil missió de subsituir Monchi. A més, José María del Nido Castro, vicepresident actual i fill del mític Del Nido, cada vegada té més pes i assumirà la presidència del club en les properes setmanes en substitució de Pepe Castro.

Del Nido fill, en un acte (Europa Press)
Del Nido fill, en un acte (Europa Press)

Aquest tàndem directiu, que van sorprendre en ser el primer club a trencar relacions amb el Barça i deixar plantats els directius catalans en la llotja durant el Barça-Sevilla, no acaba d'afinar ni trobar un projecte.

Anar al contingut