Jorge Sampaoli en la seva presentació com a entrenador del Sevilla
Jorge Sampaoli en la seva presentació com a entrenador del Sevilla (@SevillaFC)
Futbol

Sampaoli és el nou entrenador del Sevilla després del comiat de Lopetegui

L'exseleccionador argentí agafa el relleu de l'entrenador basc, que va ser destituït després de la derrota contra el Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Sampaoli arriba al Sevilla com a relleu de Julen Lopetegui. L'exseleccionador argentí començarà la seva segona etapa a Nervión després de la viscuda la temporada 2016-17. En aquell moment també va assumir un encàrrec exigent: prendre el relleu d'un altre basc de bon record a Sevilla, Unai Emery.


Un comiat esperat

Julen Lopetegui tenia les hores comptades al Sevilla. Només un miracle hauria salvat el tècnic de la seva destitució, però no ha arribat. El Sevilla ha sumat una nova derrota, la sisena en aquest inici de temporada, i el club ha fet oficial el comiat de Lopetegui.

Aquesta era la quarta temporada del tècnic basc al capdavant del conjunt andalús. En els tres anys anteriors destaca la victòria a l'Europa League, la temporada 2019/20. A la Lliga, el Sevilla sempre ha quedat quart amb Lopetegui a la banqueta. Enguany, però, l'entrenador deixa l'equip amb només 5 punts i a la 17a posició de la Lliga després de set jornades.

A la Champions, els andalusos també es troben en una situació molt complicada. Amb tres partits de la fase de grups disputats, el Sevilla està a la tercera posició del Grup G amb 1 punt. El City lidera amb ple de victòries i el Dortmund és segon, amb 6 punts.

Emocionant despedida

Un cop ha acabat el partit contra el Borussia Dortmund, el Sánchez Pizjuán ha aprofitat l'ocasió per acomiadar Julen Lopetegui amb una gran ovació. El tècnic es dirigia cap als vestidors quan Monchi, director esportiu del Sevilla, ha fet que es desplacés al centre del terreny de joc per rebre els aplaudiments dels aficionats sevillistes.

Anar al contingut