Álvaro Morata durant la final de l'Eurocopa
Álvaro Morata durant la final de l'Eurocopa (Reuters)
Eurocopa 2024

El sentit missatge d'Álvaro Morata a Andrés Iniesta i Bojan Krkic

El capità de la selecció espanyola ha tingut un bonic detall amb els dos exblaugranes després de guanyar l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat l'encarregat d'aixecar la quarta Eurocopa de la història de la selecció espanyola. Ben segur, un dels millors moments de la seva carrera esportiva. Poc després, amb les emocions encara a flor de pell, Álvaro Morata ha sorprès amb unes declaracions que han tingut com a protagonistes dos exblaugranes. 

I és que el jugador de l'Atlètic de Madrid ha passat per moments durs pel que fa a la salut mental. Abans d'aquesta Eurocopa en va viure un altre episodi i, segons ha explicat ell mateix, va estar a punt de no disputar la competició

Ho ha dit en una entrevista després de la final, quan ha donat les gràcies a la seva família i a tothom que li ha donat suport en aquest camí, com Andrés Iniesta i Bojan Krkic.

"Vull donar les gràcies a l'Andrés Iniesta i al Bojan. Si no hagués estat per la seva ajuda, no hauria jugat aquesta Eurocopa, segur. L'Andrés i el Bojan tenen gran culpa que estigui a l'Eurocopa."

"Com a jugadors ja els coneixia i com a persona només coneixia l'Andrés. Són persones que et donen la vida. Només els puc donar les gràcies. Els recordo ara perquè han passat moments com els que jo he passat i, sobretot, perquè sempre hi ha llum al final de tot."

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut