Tite i Neymar en una imatge amb la selecció brasilera
Tite i Neymar en una imatge amb la selecció brasilera (Reuters)
Futbol internacional

El seleccionador del Brasil admet una "preocupació" amb Neymar

Tite no ha volgut entrar en detalls ni ha explicat la conversa que ha tingut amb l'estrella del PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar està en un moment crític, sobretot a nivell futbolístic. El rendiment del jugador està molt per sota de l'esperat i, darrerament, el periodista francès Daniel Riolo va explicar que el brasiler arriba als entrenaments "en un estat molt pròxim a l'embriaguesa". Ara, el que s'ha pronunciat ha estat Adenor Leonardo Bachi "Tite", seleccionador del Brasil.

El tècnic ha admès que hi ha una "preocupació" amb Neymar, però no ha volgut difondre més detalls de la conversa que ha mantingut amb l'estrella del PSG a la convocatòria de la "canarinha".

"Tenim una preocupació general, però hi ha coses que són molt íntimes, dins el vestidor, quelcom particular."

L'estrella del PSG, molt qüestionada al conjunt parisenc, serà titular al partit de dijous contra Xile a Maracaná, en el duel per a la classificació per al Mundial de Qatar 2022. 

"Les realitats del club són unes i les de la selecció unes altres. Hi ha jugadors que han passat adversitats en els seus clubs i d'altres arriben amb l'autoestima elevada. Neymar ja està acostumat a jugar sota pressió. Ja tenim una pressió que és nostra i no en portarem una que vingui de l'exterior."

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut