Leo Messi, durant l'homenatge a Maxi Rodríguez (EFE)
Futbol

El seguidor més despistat de Leo Messi

Un aficionat confessa haver viatjat 2.000 km per veure l'estrena de Messi amb l'Inter de Miami sense saber que l'astre argentí encara està de vacances

Redacció Esport3Actualitzat

L'anunci del fitxatge de Leo Messi per part de l'Inter de Miami ha revolucionat el campionat nord-americà de futbol (MLS) i ha generat una gran expectació entre els aficionats. Però, qui més qui menys, ja sabia la data de la incorporació de l'astre argentí al seu nou equip. No és el cas d'un aficionat, que va anar a veure el partit entre Philadelphia Union i Inter pensant que era el matx de debut de l'exblaugrana.

No seria greu si no fos perquè l'home en qüestió va viatjar 1.200 milles -uns 2.000 km- per presenciar el partit mentre Messi es trobava a l'Argentina, on va participar en els homenatges a Maxi Rodríguez i a Juan Román Riquelme.

El seguidor va voler que tothom conegués el seu drama. El compte oficial del Philadelphia Union se'n feia ressò i li desitjava un bon vol de tornada:  

Com a consol tampoc va poder veure un triomf de l'Inter de Miami, que va tornar a decebre i va caure clarament derrotat (4-1) al Subaru Stadium. Va poder constatar, això sí, que tant el seu admirat Messi, com també Sergio Busquets, tenen força feina al davant per fer competitiu un dels equips més fluixos de la Lliga.

Encara que no hi ha confirmació oficial, es preveu que Messi debutarà amb l'Inter de Miami el 22 de juliol contra el Cruz Azul mexicà, en partit de la Leagues Cup.   

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut