Un quartet dels jugadors del Barça que ja fan la pretemporada a les ordres de Flick exercitant-se aquest divendres a la ciutat esportiva
Un quartet dels jugadors del Barça que ja fan la pretemporada a les ordres de Flick exercitant-se aquest divendres a la ciutat esportiva (FCB)
barça

El secret dels entrenaments del Barça que defineix l'estil de Hansi Flick

Els primers 10 dies de pretemporada han mostrat algunes de les particularitats del tècnic alemany

Redacció Esport3Actualitzat

Quan fa 10 dies que ha arrencat la primera pretemporada de Hansi Flick a la banqueta del Barça, la majoria d'aficionats es pregunten quin és l'estil de l'alemany. A l'espera que comenci el calendari d'amistosos, els entrenaments de la ciutat esportiva són el millor aparador per anar descobrint les particularitats del mètode Flick. Una d'elles fa evident la importància que atorga a la preparació física.

Les sessions matinals com la d'aquest divendres, la primera en què els mitjans de comunicació han pogut presenciar les evolucions de l'equip, tenen una durada aproximada de dues hores. S'inverteixen en jocs d'escalfament, un pilar també de l'era Xavi, pilota i treballs d'intensitat. Amb la temporada en marxa pot ser que s'abreugin de temps, però el que és complicat és que el físic deixi de ser un imperatiu del teutó.

Aquest divendres Flick ha tingut una primera trobada amb els periodistes per iniciativa pròpia, sense la presència de càmeres. En anglès, ha explicat la seva satisfacció pels primers dies com a nou entrenador blaugrana. S'ha mostrat encantat amb el club i la ciutat, i ha elogiat el nivell dels jugadors joves amb qui compta en aquesta pretemporada i també la figura de Thiago Alcántara. Dimecres serà presentat oficialment pel president Joan Laporta, espectador de l'entrenament.

Anar al contingut