Els aficionats quadribarrats al Narcís Sala
Els aficionats quadribarrats al Narcís Sala (UE Sant Andreu)
Futbol català

El Sant Andreu supera els 3.000 socis en només 10 dies

Els quadribarrats estan a prop d'igualar les xifres assolides aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

La Unió Esportiva Sant Andreu va quedar eliminat al camp del Zamora dels play-offs d'ascens a Primera Federació, un cop dur per a l'equip de Xavi Molist. Tanmateix, no van ser els únics. Tots els equips catalans que optaven a pujar, també van quedar fora (Europa i Badalona Futur).

Dos dies després de la desfeta, el club quadribarrat anunciava la nova campanya de socis per a la temporada 24/25. Sota el lema "Cada dia t'estimo més", el club anunciava l'inici de les renovacions del carnet de soci (fins al 26 de maig) i promocions per animar els nous a sumar-s'hi. Aquesta última oferta vigent fins al 2 de juny.

 

Èxit del futbol popular

Actualment, ja sumen 3.000 socis. Per entendre la magnitud de la situació, aquesta temporada tenien un total de 3.454 socis (dades oficials del club actualitzades el gener del 2024). L'afició no va tardar a respondre a la crida de l'equip. 1.610 socis renovaven el carnet en 48 hores. A les bones notícies s'hi va sumar la renovació d'Albertito, el primer capità i un dels indispensables a l'onze inicial, que continuarà un any més.

Dimarts, van superar els 2.800 socis, unes dades que portaven a l'optimisme al club del barri de Sant Andreu. El vincle entre els veïns i aficionats amb el club cada cop és més fort, una molt bona notícia per al futbol català i popular. La nit de dijous 30 de maig, la UESA celebrava els 3.000 socis quan encara no s'ha acabat la temporada actual per a alguns clubs de Segona Federació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut