La plantilla celebra la victòria contra el Zamora a l'anada dels play-offs
La plantilla celebra la victòria contra el Zamora a l'anada dels play-offs (UE Sant Andreu)
FUTBOL CATALÀ

El Sant Andreu es posa a punt per millorar els registres d'aquesta temporada

Els quadribarrats ja han renovat mitja plantilla i tenen quatre cares noves a l'espera de més incorporacions

El Sant Andreu serà equip de Segona Federació un any més. Els de Xavi Molist van quedar eliminats a Zamora dels play-offs d'ascens a 1a RFEF. D'això ja fa un mes i el club des de llavors s'ha posat mans a l'obra per a la pròxima temporada. Aquest dissabte, la Federació de Penyes del club organitzarà la Primera Diada Quadribarrada al Narcís Sala. Una festa de trobada per als socis i aficionats.

Una base consolidada

L'equip barceloní ha aconseguit renovar, de moment, 11 jugadors de l'actual plantilla. La primera alegria va ser la continuïtat d'Albertito García. El primer capità ho va anunciar en l'episodi final del programa "La veu del poble" al Centre Cultural Els Catalanistes del mateix barri de Sant Andreu.

Sergi Serrano va ser el següent d'ampliar el contracte. Un anunci que es va fer el mateix dia que l'entitat superava la barrera dels 3.000 socis en només 3 dies.

Sense gaire temps per processar-ho tot, el veterà Josu Rodríguez confirmava la seva presència en la que serà la seva vuitena temporada al Narcís Sala.

Carlos Guzmán, Jordi Méndez i el retornat Juanan eren els següents a passar per les oficines del club. Toni Paredes va ser el primer fitxatge de la temporada passada. Arribava del Vilassar de Mar i com a màxim golejador de Tercera Federació. Aquest any ha marcat cinc gols i ha estat l'últim jugador a rebre el premi d'Estrella del Mes. Unes actuacions que l'han assegurat un any més al Palomar.

Antonio Pelegrín i Castillo, en defensa, i Pau Darbra, al mig del camp, han estat els últims de renovar. La cirereta del pastís ha estat l'anunci d'Ernest Forgas. El davanter barceloní, segon màxim golejador d'aquesta temporada amb sis gols, serà la referència a l'atac de Xavi Molist, que continua avalat per la junta i l'afició.

Marxen els porters i el màxim golejador

Les porteries del Narcís Sala s'havien quedat, provisionalment, sense protectors. Jaime González ha fitxat per l'Utebo i Nil Torreguitart torna a l'Hospitalet després de la cessió. A més, Alexis García, el jugador amb més gols (7), marxa a l'UCAM Múrcia.

El lateral Sergi Benítez és baixa. Format a les categories inferiors de l'Espanyol, també ha jugat al filial del Girona i el Prat. Mateixa situació per a Luis Martínez, central que ha firmat per l'Avilés.

La marxa més sobtada és la de Genís Blasco. L'autor del primer gol a l'Helmántico en l'ascens a 2a RFEF del club se'n va "amb la feina feta", encara que "no de la manera" que li agradaria. En només dues temporades s'ha guanyat l'estima dels aficionats. Després de l'Horta, el Sant Andreu és l'equip on més partits ha disputat.

Els reforços per a Xavi Molist

Eric Mourin és el nou amo de la porteria quadribarrada. El jove porter badaloní ve de guanyar la Lliga amb l'Olot, on ha encaixat només 7 gols en 16 partits. Ja va fer un bon paper amb la Muntanyesa abans de firmar pels garrotxins.

De compres per Cerdanyola, s'han reforçat amb Guille Torres, central esquerre, i el davanter Max Marcet. El 21 de juny, es va anunciar l'últim fitxatge, Lucas Viña. L'egarenc és el substitut de Genís Blasco i aquesta temporada ha jugat al Terrassa.

Falta per arribar un segon porter. Les opcions passen per fitxar-ne un de nou per suplir Nil o apostar per Mikel Lecumberri, porter titular del juvenil. D'altra banda, Sergi Vives, amb contracte en vigor, continua recuperant-se d'una lesió de llarga durada al menisc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut