Sabadell
El Sabadell ha acabat amb dos anys d'imbatibilitat del Barceloneta (rfen.es)
Waterpolo

El Sabadell talla la ratxa de 41 partits seguits del Barceloneta sense perdre en la lliga regular (8-6)

L'equip vallesà ha donat un cop d'efecte a la classificació de la Divisió d'Honor del waterpolo i es confirma, juntament amb el Terrassa, com a aspirant al títol

Actualitzat

El CN Sabadell ha derrotat el CN Atlètic Barceloneta per 8 a 6 aquest dissabte en l'onzena jornada de la Divisió d'Honor estatal de waterpolo. Aquesta victòria dels vallesans suposa tota una gesta, que trenca una ratxa d'imbatibilitat del Barceloneta en la lliga regular que ha durat 41 partits. L'última vegada que l'equip de Chus Marín havia perdut va ser ara fa dos anys, contra el CN Terrassa (9-10), i des d'aleshores només havia cedit dos empats.

El matx ha estat sempre molt igualat, amb alternatives mínimes en el marcador, i ha arribat a l'últim quart amb un 6 a 5 que ho mantenia tot obert. Ha estat en aquest període quan Víctor Cabanes i Fenoy han fet els gols decisius que han confirmat la diferència de dos, i que han donat tranquil·litat als del Chava Gómez al final.

Amb aquest triomf, el Sabadell es situa a només dos punts del Barceloneta en la classificació i es fica de ple en la lluita pel títol. Els mariners es mantenen líders, però, ara, el Terrassa els pot igualar a 30 punts si guanyen el CN Rubí aquest mateix dissabte.

Anar al contingut