Mariona celebrant el tercer gol del Barça
Mariona celebrant el tercer gol del Barça (EFE)
Esports

El retret de Mariona després de les coces de les jugadores del Madrid

Mariona, protagonista de la polèmica jugada del penal i considerada MVP del partit

Redacció Esport3Actualitzat

La contundent victòria del Barça davant el Reial Madrid (4-0) manifesta la superioritat de les blaugranes, que no van donar opcions a les blanques en el duel de Supercopa, disputat a l'Estadi Municipal de Butarque. Una de les protagonistes del partit va ser Mariona Caldentey, autora de dos gols, i considerada l'MVP del partit. També va protagonitzar la polèmica jugada, revisada pel VAR, i convertida en penal. I justament d'això, Mariona en va parlar a la roda de premsa postpartit. Creu que les jugadores del Madrid estan més pendents d'altres aspectes del joc, i que precisament no són aspectes gens esportius

"Crec que durant tot el partit moltes jugadores del Madrid estan més pendents de xocar-nos, de deixar algun 'missatget', més que no de jugar a futbol." 

Ho va comentar en el moment que li van preguntar sobre la jugada del penal. Aquí, va aprofitar per opinar sobre el VAR, i es va mostrar a favor d'aquest sistema que ajuda a veure millor les decisions que ha de prendre l'equip arbitral.

 

Caldentey no va anar més enllà, i el seu aspecte de tranquil·litat, i de seguretat en ella mateixa i amb l'equip, fa pensar que veu el Barça molt superior, esportivament parlant, i lluny de les polèmiques. De fet, afirma que l'objectiu de l'equip és jugar bé a futbol i aconseguir el màxim de títols possibles. 

"Aquest equip és ambiciós i volem guanyar-ho tot. No passa sempre que es pugui guanyar un títol en dos partits, i és una oportunitat que volem aprofitar."

I va afegir:

"Aquesta és l'ambició: volem guanyar tots els títols i tots els partits, i després veurem el que passa, però és el nostre objectiu."

 

Polèmiques a part, Mariona va voler parlar de la combinació que fa amb Salma al terreny de joc.

"Som completament diferents però molt complementàries. Jo em beneficio dels seus moviments i ella es beneficia de les meves passades..."

Així doncs, tant Mariona com la resta de l'equip estan demostrant que aquest moment dolç de la temporada l'estan aprofitant al màxim, i que continuaran lluitant per la Copa i per la resta de títols. 

 

 

Anar al contingut