Hi ha qui ha interpretat la no convocatòria de Goretzka com una traició de Nagelsmann al futbolista nascut a Bochum
Hi ha qui ha interpretat la no convocatòria de Goretzka com una traició de Nagelsmann al futbolista nascut a Bochum
Futbol

El retorn de Toni Kroos a la selecció provoca una traïció: terratrèmol imprevist

Sorpresa al país germànic pel nom del migcampista que ha perdut el lloc a la llista de Nagelsmann en benefici del madridista

Redacció Esport3Actualitzat

La tornada de Toni Kroos a la selecció alemanya després de 3 anys d'absència voluntària ha provocat un terratrèmol imprevist. La inclusió del jugador del Reial Madrid ha derivat en la no convocatòria de Leon Goretzka, un futbolista de confiança del tècnic Julian Nagelsmann, tant a la "Mannschaft" com al Bayern de Múnic. Tant és així que hi ha qui ho interpreta com una traïció a l'internacional nascut a Bochum.

El mig del camp dels germànics és una posició amb overbooking que compta amb futbolistes de la talla de Gundogan, Musiala o Kimmich. A més a més, per aquesta aturada internacional que servirà per mesurar forces amb dues potències com França, a Lió, i els Països Baixos, a Frankfurt, la federació ha cridat per primera vegada el jove Aleksandar Pavlovic, company de Goretzka a Múnic. D'aquesta manera volen evitar un "cas Brahim" ja que el jove de 19 anys podria ser reclutat per Sèrbia

A Alemanya hi ha un debat sobre si la seva tornada de Kroos a pocs mesos de l'Eurocopa que acollirà el país és adequada o no. Per Uli Hoeness, llegenda del combinat nacional, el seu retorn és un senyal que l'equip està "com el Titanic". També hi ha debat sobre si el braçalet de capità, ara el porta el culer Gundogan, ha de canviar de braç.

Christoph Daum, exentrenador de l'Stuttgart, ha qualificat el pas enrrera del "merengue" com a "perillós per a la cohesió de l'equip", Considera que no és bo incorporar peces que "tenen el lloc garantit a l'onze".

A banda de Kross, Nagelsmann ha presentat una convocatòria amb veterans com Neuer, Ter Stegen, Kimmich, Muller que augmenten la mitjana d'edat als 28,1 anys.

Toni Kroos en una imatge d'arxiu d'un dels seus 106 partits amb Alemanya
Toni Kroos en una imatge d'arxiu d'un dels 106 partits que ha jugat amb Alemanya
ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut