Barça

El retorn al Camp Nou: el projecte, les obres i el calendari

Segons el club, l'estadi obrirà les portes el mes de desembre i asseguren que generarà 272 milions d'euros anuals més que abans de la remodelació

Redacció Esport3Actualitzat

La remodelació del nou Spotify Camp Nou va al ritme previst. Tot i alguns problemes d'execució de les obres, el club es manté ferm en la idea de tornar-hi a finals d'any i així ho ha expressat en una trobada amb periodistes per constatar in situ l'evolució dels treballs.

Segons el club, els terminis continuen dins del calendari previst i, per tant, continuen mantenint la mateixa data perquè els socis puguin accedir al recinte culer. En un primer moment, només amb la primera i la segona graderia operatives.

Per a l'estrena de l'estadi, en què el club continua insistint que serà al desembre, s'esperen una mica més de 60.000 espectadors. El Barça es planteja, fis i tot, jugar l'últim partit de la fase de grups de la Champions al nou Spotify Camp Nou. Això seria el 27 de gener. Aquesta és la intenció del club, però finalment qui hi ha de donar l'autorització és la UEFA.

La intenció és que el projecte sencer estigui acabat a començament de la temporada 26-27, llavors ja estarà operatiu al cent per cent i només faltaran per enllestir els últims detalls.

Pel que fa a la polèmica al voltant de les condicions laborals dels 1.750 treballadors que hi ha actualment fent les obres, el club ha explicat que en 412 dies de feina han tingut 8 inspeccions laborals però que, de moment, cap ha acabat en sanció.

Tensió per definir les seus del Mundial 2030
Recreació del nou Spotify Camp Nou (FCB)

El nou Palau

L'altre projecte pendent és el del nou Palau Blaugrana, que en aquest cas està en fase de projecte, i amb la intenció de començar les obres el primer trimestre del 2025. Amb un nou model, respecte del que s'havia previst inicialment, atenent l'augment de la capacitat.


 

ARXIVAT A:
Espai Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut