Al Madrid, totes li ponen: tomba el Celta amb un doblet en pròpia porteria (4-0)

Els d'Ancelotti repliquen el triomf del Girona i refermen el liderat de la Lliga, amb set punts d'avantatge. Vinícius i Arda Güler han obert i tancat la golejada
Redacció Esport3 Actualitzat

El líder no pateix. Els d'Ancelotti han guanyat amb la inèrcia habitual un altre partit a casa i restableixen la distància de 7 i 8 punts sobre Girona i Barça, respectivament:

  • El Madrid ha sabut respondre a la pressió del Girona amb un triomf convicent contra el Celta (4-0). Els d'Ancelotti refermen la primera posició de la Lliga amb set punts d'avantatge, quan falten 10 jornades per al final. La fortuna s'ha aliat, a més, amb el Madrid. Dos dels gols locals han estat en pròpia porteria. També hi ha contribuït Vinícius i Arda Güler.
  • Sense Bellingham, sancionat, Ancelotti ha hagut de recórrer a Brahim Díaz, escortat per Rodrygo i Vinícius en atac. La primera ocasió del Madrid, però, ha estat de Camavinga, amb un cop de cap desviat per Guaita amb la punta dels dits.
  • El porter del Celta ha exhibit reflexos, més tard, en una doble rematada de Rüdiger i Vinícius. El brasiler ha recollit el refús i, a la tercera, ha marcat. Així s'han avançat els blancs, en el minut 21.
  • La reacció visitant ha estat tímida... i tardana. Arribant al descans, ni Manu Sánchez ni Iago Aspas han sabut superar Lunin. Ni tampoc Luca de la Torre, després d'una falta lateral picada pel mateix Aspas.
  • El Madrid, poc exigit, ha abaixat el ritme i això ha donat alguna esperança al Celta. Però el Madrid, amb espais, sempre és perillós. Valverde, amb un xut que ha sortit fregant el pal, ha estat a punt de marcar el segon. També ho ha intentat, sense èxit, Rodrygo i Vinícius.
  • La sentència ha arribat, finalment, a la sortida d'un córner. I amb fortuna. Rüdiger ha rematat, tot sol, i la pilota ha picat al travesser. Però ha rebotat en l'esquena de Guaita i s'ha introduït a la porteria del Celta, en el minut 79.
  • El 3-0 també ha estat en pròpia porteria. Guaita no ha estat prou contundent en refusar una centrada de Vinícius i Carlos Domínguez, de manera involuntària, ha ampliat la diferència per al Madrid.
  • Ha completat la golejada, ja en el temps afegit, un dels menys habituals. Arda Güler, gairebé inèdit durant la temporada, ha completat el triomf d'un Madrid que es consolida al capdavant de la Lliga.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut