Florentino Pérez, en una imatge recent (Europa Press)
Futbol

El Reial Madrid desmenteix oficialment que estigui negociant amb Mbappé

El club blanc, que ja va emetre un comunicat igual l'any 2018, es cobreix les esquenes davant el PSG i la FIFA

Redacció Esport3Actualitzat

Fa anys que nombroses informacions amb més o menys fonament vinculen el futur de Kylian Mbappé amb el Reial Madrid. Però l'operació no s'acaba de concretar mai i l'internacional francès continua al PSG.

Fa poc, diversos mitjans propers al Madrid van tornar a assegurar que el club té pràcticament lligat el fitxatge del jugador i fins i tot donaven detalls de la seva futura fitxa. Però l'entitat madridista ha emès un concís comunicat per desmentir aquesta informació.

"Davant les informacions emeses i publicades recentment per diversos mitjans de comunicació, en les quals s'especula sobre suposades negociacions entre el jugador Kylian Mbappé i el nostre club, el Reial Madrid vol manifestar que aquestes informacions són rotundament falses i que no s'han produït aquestes negociacions amb un jugador que pertany al PSG"

És curiós que l'entitat es prengui la molèstia de negar oficialment una informació, quan n'hi ha tantes que diàriament circulen al voltant d'una entitat de la dimensió del Madrid. Però és que no és la primera vegada que el club emet un comunicat oficial per negar suposades negociacions per Mbappé a l'esquena del PSG. L'any 2018 ja va divulgar un missatge gairebé calcat.

Potser simplement es tracta de no molestar Nasser Al-Khelaifi, el president del club parisenc, que ja va ser capaç de frustrar en el passat la marxa de Mbappé a la capital espanyola. Cal recordar que, segons les normes de la FIFA, només es pot negociar amb un jugador quan el seu contracte expiri en menys de sis mesos. En el cas del 10 del PSG, queda lliure al juny del 2024 i, per tant, ja podria negociar amb qui volgués a partir del pròxim 1 de gener.

 

Anar al contingut