Vinícius, objecte d'insults racistes (Europa Press)

El Reial Madrid denuncia insults a Vinícius per part de seguidors del Barça i de l'Atlètic de Madrid

El club blanc demana que s'identifiqui els autors dels insults i el jugador demana sancions
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid ha presentat una denúncia a la Fiscalia General de l'Estat contra delictes d'odi i discriminació pels insults racistes a Vinícius prop de l'Estadi Olímpic de Montjuïc i del Metropolitano de Madrid, abans del Barça-Nàpols i de l'Atlètic de Madrid-Inter, respectivament. 

Amb aquesta acció, el club blanc sol·licita a les forces de seguretat que facilitin les gravacions existents a les càmeres per "identificar els autors dels insults racistes i els delictes d'odi". 

"El Reial Madrid condemna aquests violents atacs de racisme, discriminació i odi que s'estan produint, lamentablement de manera reiterada, contra el nostre jugador Vinícius Júnior. El nostre club continuarà treballant en la defensa dels valors del futbol i de l'esport, i es mantindrà ferm en la seva lluita per la tolerància zero davant d'episodis tan repugnants com els que es continuen produint en els últims temps."

El mateix Vinícius ja s'havia fet ressò a les xarxes dels insults rebuts per part de seguidors de l'Atlètic, i havia demanat sancions a la UEFA:  
 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut