(@realmadrid)
Futbol

El Reial Madrid comença la pretemporada

Inici amb cares noves, com el francès Ferland Mendy, el belga Eden Hazard, el brasiler Rodrygo i dos joves que han retallat les vacances per ser-hi des del primer dia: el japonès Kubo i el serbi Luka Jovic

Actualitzat

El nou Reial Madrid ha obert aquest matí la porta a la pretemporada amb els controls mèdics dels primers jugadors després de tornar de vacances, d'un mes i mig de desconnexió. Estaven convocats tots els jugadors menys els que van participar a l'Europeu sub'21 i a la Copa Amèrica. Totes les mirades posades en Gareth Bale, encara pendent del seu futur.

El primer a arribar a les 8.30 a la ciutat esportiva de Valdebebas ha sigut l'alemany Toni Kroos. La resta de jugadors han anat arribant de mica en mica.

Bale s'hi ha presentat conscient que no entra als plans del tècnic francès però amb el desig de continuar al club blanc sense escoltar cap altra proposta, segons va confirmar el mes passat el seu representant Jonathan Barnett.

El gal·lès ha sigut dels jugadors que ha passat les proves mèdiques en l'inici de la pretemporada. La tornada a la feina del grup serà progressiva, aquest dilluns sense entrenament, dimarts viatge al Canadà i ja dimecres començarà el treball físic al Centre Nutrilait, on s'estaran fins al 19 de juliol. El dia 20 de juliol tenen el primer partit amistós contra el Bayern de Munic.

 

Anar al contingut