Champions

El Reial Madrid pateix a Leipzig però encarrila el pas als quarts (0-1)

Un gol mal anul·lat als alemanys, una genialitat de Brahim i una gran actuació de Lunin han decidit el signe del partit

• El Leipzig ha sortit molt valent i en els tres primers minuts l'eslovè Benjamin Sesko ha estat el gran protagonista. Primer per marcar un gol que ha estat anul·lat per un fora de joc molt polèmic. I, tot seguit, per una rematada fallada tot sol davant Lunin.
  • Camavinga ha fet la primera rematada visitant, que ha resolt l'hongarès Gulácsi sense problemes.
  • En el minut 10, Sesko ha tornat a disposar d'una nova gran oportunitat en un cara a cara amb Lunin que el porter madridista ha tret amb els peus.
  • Henrichs ho ha provat des de lluny en el 15, però ha aturat Lunin, ben col·locat.
  • Nova ocasió de Sesko, aquesta després d'una assistència de Dani Olmo, però la seva rematada s'ha estavellat al lateral de la xarxa.
  • Tchouaméni ha salvat al límit una nova ocasió de Sesko en rebre una passada en profunditat d'Olmo en el minut 42.
  • Vinicius l'ha tingut en el 44, però la rematada de primeres del brasiler després d'una passada de Rodrygo ha sortit desviada.
Vinícius l'ha tingut en el 44 (EFE)
  • Acaba la primera part amb empat a 0 gols. Uns primers 45 minuts condicionats pel polèmic gol anul·lat al Leipzig en el minut 2.
  • Però el Madrid, anul·lat pel Leipzig en el primer temps, ha trobat Brahim que, en una excel·lent jugada personal, ha marcat el 0-1 posant la pilota lluny de l'abast de Gulacsi en el minut 48.
  • En el 50, doble ocasió dels alemanys, però les rematades d'Olmo i Sesko no ha trobat el camí del gol i la pilota ha sortit a córner.
  • El Leipzig no es rendeix. Lunin ha tallat fora de l'àrea davant Sesko i, en la següent jugada, Dani Olmo ha rematat molt desviat davant Lunin.
  • I en el 64 ha estat Rodrygo qui no ha aprofitat una passada de Vinícius. La seva rematada ha sortit desviada.
  • En el 71 Vinicius podia haver sentenciat el partit -i possiblement l'eliminatòria-, però la pilota s'ha estavellat al pal de la porteria de Gulacsi.
  • Xavi Simons ho ha provat en el 80: barret, la baixa amb el pit i la seva rematada la rebutja Lunin.
  • En el 81 Lunin torna a salvar al Madrid en l'enèsima rematada de l'eslovè Sesko, aquesta estirant-se al primer pal.
  • I Lunin un altre cop salva el Madrid en una volea de Haidara des de fora de l'àrea en el minut 84.
  • L'encert de Lunin i una genialitat de Brahim -que s'ha hagut de retirar lesionat- fan que el Madrid encarrili l'eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions.