Una acció del partit disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Una acció del partit disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (RCDE)
Lliga F

El Reial Madrid aigualeix el debut de l'Espanyol a la Lliga F, que acaba golejat (0-5)

El Madrid ha deixat palès que no forma part de la Lliga d'un Espanyol que té com a principal objectiu la permanència; Sara Monforte haurà de treballar molt la defensa blanc-i-blava per evitar les nombroses errades que ha comès

Redacció Esport3Actualitzat

Contundent derrota de l'Espanyol en el seu retorn a la Lliga F contra un Reial Madrid superior. Malgrat tot, la primera ocasió ha estat per a les blanc-i-blaves. Una passada en profunditat no l'ha controlat bé Arola i Misa ha pogut aturar. El Madrid ha obert el marcador en el minut 13, a la sortida d'una falta. Weir l'ha posat al punt de penal i María Méndez ha aprofitat una mala sortida de Romane Salvador per obrir el marcador després d'una rematada de cap. El Madrid ha accelerat i ha obligat l'Espanyol a defensar-se molt a prop de l'àrea. L'Espanyol, tot i anar per darrera en el marcador ha continuat esperant el Madrid per poder agafar l'esquena a la defensa blanca -que avui vestia de taronja-.

Tant és així que Misa, en el 20', ha hagut de sortir per evitar que Arola la superés i pogués marcar el gol de l'empat de l'Espanyol. Però quatre minuts després d'aquesta oportunitat, el Madrid ha fet el 0 a 2. Ràpida contra del Madrid, rematada d'Alba Redondo que rebutja amb l'esquena Guerra, amb tan mala sort que la pilota ha quedat a peus de Weir que ha fet el segon. L'Espanyol ha buscat retallar distàncies, pero Chamorro no ha pogut aprofitar el rebuig de Misa després d'una rematada d'Arola i la pilota ha acabat sortint a córner. El Madrid ha pogut fet el tercer, però la rosca de Weir s'ha trobat una molt bona aturada de Salvador que ha enviat la pilota a córner.

L'Espanyol ha sortit bé a la segona part, tot i que no ha generat ocasions de perill. Però tot plegat ha durat fins el minut 54. Una errada de Mbani en una centrada d'Athenea ha deixat la pilota als peus de Weir que ha superat sense problemes la portera espanyolista. El Madrid ha tancat el partit dos minuts després, quan després d'una nova recuperació de pilota de les de Toril ha acabat marcant Athenea, després d'una centrada lateral d'Oihane.


L'Espanyol ha quedat noquejat en rebre els dos gols de manera consecutiva i les madridistes ha disposat de clares ocasions que les errades d'Alba Redondo o les bones aturades de Romane Salvador no han permès materialitzar. El Madrid ha aconseguit el cinquè després d'una nova centrada des de la banda dreta i una nova errada col·lectiva de la defensa de les de Sara Monforte. Maite Oroz ha rebut la pilota sola a l'interior de l'àrea i ha superat  Romane Salvador per fer el 0 a 5. Inici molt complicat per a l'Espanyol que s'ha vist atropellat per un Madrid molt superior.

Anar al contingut