El regal especial que Hansi Flick va fer a Marc Bernal a l'hospital

El tècnic alemany va estar-se a l'habitació del berguedà una bona estona, com s'explica en l'últim capítol de "Barça reservat"
Redacció Catalunya Ràdio/Esport3 Actualitzat
TEMA:
Hansi Flick

Marc Bernal s'està recuperant del postoperatori de la lesió als encreuats del genoll. Han estat uns dies difícils pel jugador, amb moments de molt dolor però ara ja es troba millor. Bernal viu a la Masia, però el Barça ha preferit que aquestes setmanes en què té la mobilitat tan reduïda encara visqui en una habitació d'hotel, a prop de la ciutat esportiva, amb la seva mare.

El van operar el 9 de setembre, va estar uns dies a l'hospital i allà va rebre una visita molt especial, la del tècnic blaugrana Hansi Flick. En l'últim capítol del "Barça reservat" de Catalunya Ràdio s'explica que l'alemany va estar a l'habitació de Bernal una bona estona, parlant amb ell, animant-lo i va portar un regal. Flick li va regalar un llibre d'autoajuda de consells per superar moments complicats.

Però el més especial d'aquest regal era dins. Flick li va fer una dedicatòria molt sincera que va emocionar el jugador. En la dedicatòria li donava molts ànims per recuperar-se i que no es preocupés pels temps de baixa, que el més important era que tornés bé, perquè serà un dels grans jugadors del futur. Van ser unes paraules que Bernal va agrair molt.

Flick es va quedar molt tocat quan Bernal es va lesionar al Rayo-Barça. Va definir el partit com "una victòria trista". Es va penedir molt de no haver-lo canviat als últims minuts, però en aquell moment va pensar que estava jugant tan bé que volia premiar-lo que fos el primer partit sencer que jugava amb el primer equip.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut