Futbol

El Rapitenca-Mollerussa, suspès per insults a l'àrbitre

El duel ja anava 1-1 al marcador i s'ha aturat al minut 75

Redacció Esport3Actualitzat

Accions que van en contra de l'esport: una situació que comença a ser preocupant. Una altra vegada s'ha hagut d'aturar un partit de futbol, en aquest cas, per insults a l'àrbitre. El partit de Tercera RFEF entre la Rapitenca i el Mollerussa s'ha parat al minut 75, amb el marcador a 1-1, i no ha acabat. El col·legiat Xavier Ariño Jiménez ha dit prou i ha enviat els jugadors als vestidors.

El duel s'ha donat per acabat i ara el comitè de competició haurà de decretar què s'ha de fer. Molt probablement, el Mollerussa haurà de tornar a la Ràpita per acabar de jugar els 15 minuts més l'afegit del partit.

L'entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés, ha parlat dels fets després del partit.

Els fets han anat així

L'àrbitre ja havia donat un primer avís a la mitja part, que s'ha traslladat per megafonia. El missatge que han traslladat és que si es repetien insults a la grada, el partit quedaria suspès. L'equip arbitral ha necessitat la presència dels Mossos d'Esquadra en considerar que no es podia garantir la seguretat dels àrbitres si el duel continuava en marxa. Per això, s'ha acabat el partit. Ara falta saber com es resoldrà aquest duel que, com diu la Rapitenca, anava molt igualat.

 

 

Anar al contingut