Sergiño Dest intenta superar Jesús Navas en una acció del partit al Philips Stadion
Sergiño Dest intenta superar Jesús Navas en una acció del partit al Philips Stadion (Maurice van Steen / EFE)
Barça

El PSV vol quedar-se Dest tot i la greu lesió de genoll que pateix

La lesió del nord-americà no trunca els plans de l'equip holandès amb la seva incorporació

Redacció Esport3Actualitzat

La "setmana tràgica" ha deixat el Barça tocat en tots els àmbits possibles. Mentre que esportivament, l'equip ha estat recentment eliminat de la Champions i sentenciat a la lliga, Laporta ha de fer acrobàcies per quadrar el salari culer i salvar el segment econòmic del conjunt barcelonista.

Amb la guardiola en nombres vermells, fabular en grans vendes pel mercat d'estiu ha esdevingut un esport de risc. Mentre tremola la continuïtat de les grans figures que suposen la columna vertebral de l'equip blaugrana, alguns dels cedits fan un pas endavant per encaminar la rampa de sortida.

Després de conèixer la greu lesió de Sergiño Dest, tot feia pronosticar el pitjor dels anuncis en referència a les sortides del Barça. El president del PSV Eindhoven, Marcel Brands, s'ha encarregat que no fos així.

En unes declaracions a Studio Voetbal, Brands ha reafirmat l'interès per les prestacions del lateral.

"Va en la direcció correcta".


Quines xifres envolten la venda de Dest?

L'opció de compra que té el PSV pels serveis de Dest és de 10 milions d'euros. Una xifra que el Barça haurà de baixar a causa de la lesió i perquè al nord-americà li queda tan sols un any de contracte amb el club barcelonista.  

Anar al contingut