Dembélé durant un partit de la temporada passada (EFE)
Dembélé durant un partit de la temporada passada (EFE)
Barça

El PSG prepara l'endemà de Mbappé: inicia contactes per seduir Dembélé

Els parisencs estan disposats a pagar la clàusula de rescissió de l'extrem, a qui veuen com un relleu de la seva estrella. Ell vol seguir a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Els grans fitxatges s'acostumen a cuinar a foc lent, però si en el panorama europeu existeix algun club expert a escurçar terminis, és el PSG. Segons Radio Montecarlo, el club parisenc es prepara per a la més que probable marxa de Kylian Mbappé amb un nom prioritari sobre la taula: Ousmane Dembélé. El campió de França està disposat a pagar la clàusula de rescissió de l'extrem del Barça, a qui veuen com un relleu de garanties de la seva estrella.

El valor d'aquesta clàusula, a més, és vist com una oportunitat de mercat, ja que fins al 31 de juliol el preu és de 50 milions d'euros. La meitat seria per al club i l'altra meitat per a l'agent del futbolista, el controvertit Moussa Sissoko. A partir de l'1 d'agost es dobla de manera automàtica, de manera que el PSG estaria interessat en una negociació ràpida. Tot i això, periodistes com Fabrizio Romano situen la maniobra de seducció en la primera casella: inici de contactes entre les parts sense que s'hagi produït cap oferta formal.

La postura de l'internacional serà clau en el desenllaç de l'operació i, de moment, hi ha pocs dubtes de quina és.

El jugador, centrat en la pretemporada

La voluntat d'Ousmane Dembélé, que prepara la pretemporada de la que serà la seva setena campanya de blaugrana, és seguir a les ordres de Xavi. Aquest és el missatge tranquil·litzador que surt des del club. El tècnic el considera intocable. Sempre li ha donat màxima confiança i, en més d'una ocasió, públicament l'ha lloat com un dels millors en la seva posició.

El francès, amb un any més de contracte, està negociant una nova renovació amb el club, després del serial de fa un estiu. A finals de juny Deco i Sissoko es van reunir per avançar en la continuïtat de Dembélé, i l'agent del futbolista va comunicar que no executarien la clàusula de sortida.

També és cert que aleshores no es preveia l'efecte dòmino que pot desembocar el cas Mbappé. En cap cas, tampoc es descarta que la filtració de l'interès del PSG sigui una tàctica de Sissoko per revaloritzar el seu client. Queda estiu per davant.

Anar al contingut