Mbappé en un dels últims entrenaments del PSG (Reuters)

El PSG deixa fora de la gira Mbappé i al Reial Madrid li surten competidors

El club parisenc rep una oferta de l'Aràbia Saudita, però segons l'Equipe, Mbappé només voldria anar al Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

El cas Mbappé es precipita i podria tenir els dies comptats al PSG. El francès no ha viatjat amb el seu equip a la gira del Japó i tot apunta que el club francès hauria decidit posar-lo a la venda davant la negativa del crac a renovar. El PSG sospita que Mbappé té un acord tancat amb el Reial Madrid per marxar lliure la temporada que ve. També entra en escena l'Aràbia Saudita, ja que segons l'Equipe, un club d'aquest país ja hauria fet una oferta pel jugador. Tot i així, segons el rotatiu francès, si Mbappé marxa només estaria disposat a fer-ho cap a Madrid.

Segons RMCsport, aquest equip seria l'Al-Hilal, que estaria disposat a pagar 200 milions d'euros. El Chelsea també estaria interessat pel francès.

Si Mbappé aconsegueix quedar-se un any més al PSG, no deixaria ni un euro al club parisenc, cosa que Nasser al-Khelaïfi vol evitar per tots els mitjans. Mbappé no vol renovar fins al 2025 i marxaria lliure l'estiu que ve, previsiblement cap a Madrid.

Per intentar pressionar el jugador, la llista de Luis Enrique de 29 jugadors no ha inclòs el jugador pretès pel Madrid. L'objectiu de deixar-lo fora de la gira japonesa pressionaria Mbappé per provocar la seva sortida aquest estiu i així ingressar diners pel seu traspàs.

En les últimes hores ha trascendit que Mbappé s'ha entrenat a les instal·lacions del PSG amb els jugadors descartats amb qui no compta l'entrenador asturià.

 

Curiosament, Mbappé, juntament amb Neymar, van ser inclosos en el cartell promocional de la gira asiàtica del PSG, que ara, sense Kylian Mbappé, s'enfrontarà primer a Osaka a l'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo.

Cartell promocional de la gira del PSG amb Mbappé

Retiren Mbappé del cartell

Tot just després d'anunciar que Mbappé no aniria a la gira d'Àsia per negar-se a renovar fins al 2025, el PSG ha retirat la fotografia del cartell promocional del seu jugador estrella.

En el seu lloc, hi ha situat Lucas Hernández. Una decisió inaudita, la de modificar la foto oficial de la web del club, i un gest més per posar Mbappé contra les cordes.

Cartell promocional de la gira modificat sense Mbappé
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut