Neymar va patir una lesió al partit contra el Lió (@Reuters)

El PSG comunica que Neymar tornarà als terrenys de joc el gener del 2021

Una entrada de Thiago Mendes, del Lió, va provocar un esquinç al turmell esquerre de l'exblaugrana
Redacció Esport3

El París Saint-Germain ha comunicat que la tornada de Neymar Jr. està prevista pel gener del 2021. El davanter del conjunt parisenc va tenir un esquinç al turmell esquerre en una forta entrada del seu compatriota Thiago Mendes, a la darrera jornada de la Ligue 1. En un primer moment, es pensava que la lesió no era tan greu com semblava, però finalment el brasiler no podrà jugar més aquest 2020.

Neymar sortint del terreny de joc lesionat (@Reuters)

El davanter del PSG es va retirar del terreny de joc al temps afegit de la segona part amb llàgrimes als ulls. "Vaig plorar pel dolor, per por, angoixa, la cirurgia i altres mals records", va destacar Neymar l'endemà de la lesió.

Duel contra Leo Messi

PSG i FC Barcelona es disputaran un lloc als quarts de final de la Champions League. El mateix Neymar va publicar un missatge a les xarxes socials on mostrava les seves ganes de retrobar-se amb el seu amic Leo Messi, tot i que en aquesta ocasió ho faran com a rivals. L'enfrontament dels vuitens de final serà la primera vegada que Neymar jugarà contra el Barça després de deixar l'entitat blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut