Mbappé i Al-Khelaïfi en l'acte de renovació del francès el 23 de maig del 2022
Mbappé i Al-Khelaïfi en l'acte de renovació del francès el 23 de maig del 2022 (Europa Press)
FUTBOL

El PSG carrega contra Kylian Mbappé: "Al seu temps es revelarà tota la veritat"

Una font interna del club parisenc respon a les declaracions del nou jugador madridista

Redacció Esport3Actualitzat

Després de set anys i molts mercats d'estiu --amb culebrots inclosos-- a l'òrbita del Reial Madrid, l'estrella mundial del PSG, Kylian Mbappé, s'ha convertit en jugador blanc. El francès arriba lliure, però amb el cavall de Troia de les comissions pel fitxatge i la despesa en el seu salari. El 3 de juny, els campions de la Champions anunciaven en un comunicat l'anhelada arribada del nou fitxatge.

Un dia després de fer-se oficial, Mbappé carregava contra el seu exclub: "M'ho van fer sentir, m'ho van dir a la cara, em van parlar amb violència: em van dir que no volien que jugués més. Luis Enrique i Luis Campos em van salvar". També estava emocionat per aquest nou repte de la seva carrera.

Qui sembra cards, recull espines

Les crítiques del màxim golejador de la història del PSG (256 gols) han crispat els membres de l'equip. En declaracions a Associated France Press (AFP), des del club assenyalen que "no té cap classe" a l'hora de parlar del que ha estat casa seva des del seu traspàs del Mònaco l'estiu del 2017.

"Nasser al-Khelaïfi mai ha dictat la més petita decisió a l'equip. Luis Enrique, fins i tot, ho va dir. Malgrat tot, Mbappé diu una cosa i tothom ho publica com si fos veritat."

Entre aquestes discrepàncies, també sorgeix el conflicte en relació amb el cobrament del seu salari. Segons L'Équipe, el PSG no ha pagat el sou dels mesos d'abril i maig al jugador. Probablement, tampoc el de juny. La polèmica podria arribar a la comissió jurídica de l'LFP. Mbappé va comprometre's amb Al-Khelaïfi a perdonar 80 milions de la prima de fidelitat.

"Al seu temps, es revelarà tot, tota la veritat."

El campió de la Lliga francesa diu que mantindrà la seva "dignitat i professionalitat, pel bé del PSG, de París, de França i dels seus aficionats".

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut