Arnau Tenas signa amb el PSG fins al 2026

El PSG anuncia el fitxatge d'Arnau Tenas, petició de Luis Enrique

El vigatà i el tècnic asturià comparteixen representant, Iván de la Peña
Redacció Esport3 Actualitzat

El PSG ha aprofitat una de les oportunitats de mercat de l'estiu. L'inquiet projecte de Luis Enrique incorpora Arnau Tenas, que es trobava sense equip després de finalitzar contracte amb el Barça el passat 30 de juny. En conseqüència, el club blaugrana no rep cap contraprestació per l'osonenc.

El porter de 22 anys, forjat a la Masia des de categoria cadet, ha estat una petició expressa de l'exseleccionador estatal, que el març del 2022 el va convocar per a l'absoluta sent sub21 per la baixa d'última hora de Robert Sánchez.

Tenas és vist com un projecte de futur immediat al Parc dels Prínceps i signa per tres anys. El vigatà i el tècnic asturià, per cert, comparteixen representant, Iván de la Peña. L'entesa s'ha produït enmig del serial per al futur de Mbappé.

Tenas, el pluriocupat

El curs passat Tenas va alternar el rol de tercer porter del primer equip amb, sempre que el calendari ho feia viable, la titularitat al filial. No obstant això, Tenas no va poder ser al compromís més important de la temporada per al Barça Atlètic en ser-li denegat el permís per absentar-se unes hores de la concentració de la selecció sub21.

A partir d'ara, Tenas entrarà a un altre vestidor de primer nivell on també conviurà amb porters de primer nivell. Mentre Sergio Rico es recupera del seu greu accident, l'italià Gianluigi Donnarumma, un perfil que no s'acaba d'ajustar a les característiques que agraden a Luis Enrique, i l'exmadridista Keylor Navas, retornat de la seva cessió a la Premier League, són els noms més contrastats.

La confirmació del fitxatge arriba dos dies després que l'entorn d'un company de Tenas fins la passada primavera, Ousmane Dembélé, conegués la intenció dels francesos de pagar la clàusula de rescissió de l'extrem.

Tenas, en un escalfament amb el Barça
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut