Laporta en el 125è aniversari del Barça
Laporta en l'acte del 125è aniversari del Barça
barça

El pronòstic optimista de Laporta per a la segona volta: "Els nostres rivals tindran una davallada"

El president del Barça ha analitzat l'actualitat en el tradicional brindis de Nadal amb la premsa

Redacció Esport3Actualitzat

A 9 punts del Girona i a 7 del Madrid, l'anàlisi de Joan Laporta de la primera volta que està protagonitzant el primer equip masculí de futbol no podia ser triomfalista. Per això la valoració que el president del Barça ha fet de l'actualitat de l'equip de Xavi en el tradicional brindis de Nadal amb la premsa ha estat una mirada optimista del futur. Caldrà aprofitar el sotrac que gironins i madrilenys encara no han tingut i que Laporta albira amb esperança:

"Vull pensar que els nostres rivals directes, que estan aguantant un ritme fort, tindran un moment de dificultat, una davallada. I crec que coincidirà amb un Barça més consolidat i que ja hagi agafat una velocitat de creuer per aconseguir tots els títols pels quals estem competint aquesta temporada."

Anvers, punt d'inflexió

En la funesta nit d'Ambers, les expectatives de la temporada de Laporta van viure un punt d'inflexió. Contra tot pronòstic, cap a positiu. El president va veure la plantilla molt tocada, amb problemes per conciliar el son després de la derrota, però convençuda de revertir la situació.

El màxim mandatari blaugrana també ha posat en valor el present de la resta de seccions i ha destacat les impecables dinàmiques de l'equip femení de futbol i de l'handbol. Laporta, en tots dos casos, els ha elogiat perquè han convertit l'excel·lència en l'habitual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut