Javier Tebas veu un Barça estratosfèric

El pronòstic de Tebas que deixa el Barça pels núvols

El president de LaLliga, madridista reconegut, defineix com a "estratosfèric" el que està fent el Barça
Redacció Esport3

President de la patronal de clubs, madridista confés, però admirador del Barça de Hansi Flick. Javier Tebas s'ha mostrat entregat al rendiment que està traient el tècnic alemany a la plantilla blaugrana en aquests primers compassos de la temporada.

Tot i les nombroses lesions i les dificultats econòmiques que va tenir l'entitat barcelonista per reforçar-se en el mercat de fitxatges, el màxim dirigent de LaLliga està bocabadat amb el Barça actual. I atenció, perquè visualitza una temporada farcida de títols.

"Encara bo que no han fitxat més, perquè si no, guanyarien per 10 a 0. És estratosfèric, és increïble el que està fent el Barça. Falta molt, encara, però el Barça serà un clar candidat a guanyar la Lliga i la Champions."

El protagonisme dels jugadors joves, procedents de la Masia, no passa inadvertit per a un Tebas que considera Lamine Yamal un dels talents més grans del futbol actual.

"Encara ara em frego els ulls amb la jugada que va fer ahir Lamine Yamal, per l'interior. Però no només ell, hi ha molts cracs. Els joves del Barça estan responent quan se'ls està necessitant."

En un esmorzar d'actualitat, el president de la patronal de clubs també ha deixat altres titulars significatius. El primer, sobre Ter Stegen:

  • "Amb la lesió de Ter Stegen, el Barça podrà incorporar un jugador, que podria no ser porter."
  • "El 40% de la població espanyola pirateja. Si no ho resolem, ens dirigirem cap a una situació molt complicada."

  • "El TAD no és un tribunal i els seus membres ni són jutges ni són independents."

  • "Quan la FIFA fa el calendari et consulta, però després fa el que li sembla."

  • "S'exagera molt amb la situació econòmica del Barça. És millor que fa dos anys. No hi ha màniga ampla, només unes normes iguals per a tothom."

Tebas segueix mostrant-se inflexible en la lluita contra les actituds racistes i violentes al futbol i assegura que vol convertir els estadis en un espai familiar.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut