Barça

El primer tràngol de Flick: crua resposta al voltant de Sergi Roberto

L'alemany, segur i sense titubejar al llarg de la seva presentació, s'ha cenyit a l'única evidència sobre la situació del reusenc

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ja sap què és empassar-se un gripau a la sala de premsa de Can Barça. L'alemany no ha hagut d'esperar gens i en la seva primera compareixença davant els mitjans, celebrada aquest dijous, ja s'ha vist afrontant una pregunta de difícil resposta.

Ha estat quan, ras i curt, un periodista li ha traslladat el dubte de si comptava amb el capità de la darrera temporada, Sergi Roberto, ara mateix sense contracte. Per superar aquest primer tràngol davant dels mitjans, l'exseleccionador de la "mannschaft" ha tirat d'estil germànic i, deixant de banda qualsevol opinió esportiva, s'ha cenyit a l'única evidència sobre la situació del reusenc:

"Jo crec que, ara per ara, no és un jugador del Barça."

Mentre Flick responia, Laporta assentia amb el cap al seu davant en un Auditori 1899 on s'ha fet el silenci. La gestió de la no renovació de Sergi Roberto ha generat controvèrsia per tractar-se d'un referent de la plantilla amb 18 anys d'experiència a la casa. Llevat que hi hagi un gir inesperat dels esdeveniments, la continuïtat de Sergi Roberto, lliure des del 30 de juny, està descartada.

El Barça li va presentar una proposta de renovació per un any, sempre que el marge salarial disponible deixés que fos inscrit a LaLiga.  L'acord té com a data màxima d'execució el 10 d'agost, però el del Baix Camp, un pilar de l'extècnic Xavi, ja busca nou destí a la Premier League.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut