El proper desembre el nou Camp Nou encara podria acollir només 60% del total de la seva capacitat
El proper desembre, el nou Camp Nou podria acollir només el 60% del total de la seva capacitat
barça

El primer rival del Barça al nou Camp Nou: un modest pot inaugurar el vestidor visitant

El club contempla que el 15 de desembre es pugui reobrir l'estadi blaugrana i que finalitzi l'exili a Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick obrirà la seva etapa com a entrenador del Barça en una plaça sempre complicada com Mestalla. Haurà d'esperar a la segona jornada de la Lliga 24-25 per saber què és jugar com a local en un compromís oficial, en la visita de l'Athletic Club el cap de setmana del 25 d'agost. Això sí, l'alemany és conscient que en la temporada en què els blaugranes tindran dues cases, el duel contra els lleons encara serà a Montjuïc.

L'estadi olímpic, de fet, acollirà pràcticament la totalitat dels partits com a local de la primera volta. Segons el club barcelonista, la previsió és que la data per tornar el Camp Nou sigui el 15 de desembre, dues setmanes després del 125è aniversari de l'entitat, el 29 de novembre, però abans de l'aturada nadalenca. Reobriria amb un aforament de 60.000 persones (60% de la capacitat) i, des d'aquest dimarts, dia del sorteig del calendari, els culers ja saben quin serà el primer rival que tindrà l'honor d'inaugurar el vestidor visitant de la instal·lació del barri de les Corts.

Sempre que es compleixin els terminis de les obres, el Camp Nou tornarà a acollir un partit després d'un any i mig d'obres frenètiques. Serà el Barça-Leganés de la jornada 17. Els madrilenys han ascendit aquest curs a la màxima categoria i han quedat primers de Segona.

Si l'estadi encara no estigués preparat per a aquell dia, la setmana següent el calendari ha proporcionat un Barça-Atlètic de Madrid, sempre envoltat de pompa i expectació esportiva. Seria un bon assaig de cara al primer Barça-Madrid del nou Camp Nou. El clàssic de la segona volta s'ha de jugar el cap de setmana de l'11 de maig, un xoc en la jornada 35 que podria decidir la Lliga.

La petició del Barça a l'RFEF que ha estat atesa

Per afrontar un curs vinent amb dues cases, el Barça havia sol·licitat a la federació espanyola jugar més partits com a local en la segona volta i menys a la primera. I la seva petició ha estat atesa: els de Flick es canviaran al vestidor local en 8 partits de la primera volta, i en 11 a partir de la jornada 19.

Anar al contingut