Jordan Henderson estaria valorant tornar a la Premier encara que això el fes perdre una fortuna

El primer jugador que es penedeix d'haver fitxat per un club de l'Aràbia Saudita

Segons informen mitjans anglesos, Jordan Henderson estaria disposat a rescindir el seu contracte multimilionari per abandonar la Lliga saudita
Redacció Esport3 Actualitzat

El mercat d'estiu passat, Jordan Henderson va posar punt final a la seva etapa a Anfield després de dotze anys defensant la samarreta del Liverpool. Una dècada prolífica per a l'excapità del conjunt "red", que va guanyar pràcticament tots els títols possibles a nivell de club sota les ordres de Jürgen Klopp. Henderson, com tants altres, no es va poder resistir als cants de sirena de la Lliga saudita i un xec de 900.000 € setmanals el van portar a fer les maletes cap a l'Orient Mitjà.

Sis mesos més tard, i segons informa el Daily Mail, el jugador s'estaria penedint de la decisió presa fins al punt de considerar rescindir el seu contracte amb una fitxa de més de 40 milions d'euros anuals.

"La lluita contra la calor i l'alta humitat i la baixa assistència d'aficionats a l'estadi han resultat poc insipiradors", informava el tabloide.

La notícia revela que la insatisfacció del jugador l'ha portat a valorar tornar a la Premier League encara que aquest moviment el fes perdre una fortuna. I és que Henderson deixaria de guanyar el que té pactat amb el club i deixaria de beneficiar-se d'uns pagaments lliures d'impostos, que només s'apliquen si el futbolista compleix els dos anys de contracte. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut