El detallàs de Klopp amb Eriksson
Futbol

El preciós gest de Klopp amb Eriksson per complir la seva última voluntat

L'entrenador del Liverpool ha convidat l'exseleccionador anglès a convertir-se en tècnic dels "reds" per un dia, després que Eriksson ha manifestat que li queda al voltant d'un any de vida

Redacció Esport3Actualitzat

Sven Goran Eriksson va anunciar la setmana passada que pateix un càncer de pàncrees. Després de compartir els seus problemes de salut, l'exseleccionador d'Anglaterra va revelar el seu amor de tota la vida pel Liverpool i va dir que sempre havia desitjat ser entrenador d'aquest club anglès.

Jürgen Klopp, tècnic dels "reds", ha volgut tenir un gest amb Eriksson, després de saber aquest últim desig i li ha obert la porta a ser l'entrenador del club d'Anfield. L'alemany està disposat a fer realitat el seu somni, oferint-li el lloc per un dia:

"És una notícia molt commovedora. Vaig saber per primera vegada de la seva admiració pel Liverpool i que n'ha estat aficionat tota la seva vida."
"L'únic que puc dir és que és absolutament benvingut a venir aquí i que es pot asseure amb mi i fer la meva feina durant un dia si vol. No hi ha cap problema."

Sven Goran Eriksson, de 75 anys, està diagnosticat de càncer de pàncrees i els pronòstics no són gens esperançadors. L'exentrenador suec ho va explicar a la ràdio pública del seu país:

"En el millor dels casos, em queda un any. En el pitjor, una mica menys."

Eriksson va entrenar la "Generació Daurada" d'Anglaterra, treballant amb jugadors estrella com David Beckham, Wayne Rooney, Steven Gerrard i Frank Lampard. El suec va ser el primer entrenador estranger a dirigir la selecció anglesa.

Anar al contingut