Joao Félix i Joao Cancelo, el dia de la seva presentació amb el Barça l'estiu del 2023
Joao Félix i Joao Cancelo, el dia de la seva presentació amb el Barça l'estiu del 2023
barça

El possible retorn al Barça dels Joaos entra en un atzucac

El City i l'Atlètic es neguen, ara per ara, a tornar a cedir els portuguesos al club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Per segon any consecutiu, Joao Cancelo i Joao Félix passen l'estiu pendents del Barça. No obstant, si l'agost passat els dos portuguesos representats per Jorge Mendes van recalar a la capital catalana en l'última tarda de mercat, enguany el serial podria viure un desenllaç diferent.

Els seus clubs de propietat, el Manchester City, en el cas de Cancelo, i l'Atlètic de Madrid, pel que fa al "menino de ouro", es neguen a cedir-los per segona temporada consecutiva al club blaugrana. Des de Barcelona es prefereix una cessió i Deco i companyia es troben que, malgrat que són entitats sense cap relació, la posició que han adoptat anglesos i madrilenys és idèntica.

Només preveuen una venda o una cessió amb opció de compra obligatòria. Els preus que demanen pels dos internacionals lusitans, però, no convencen un Barça que ja farà un esforç econòmic per Dani Olmo i que no descarta al 100% Nico Williams. Amb la rampa de sortida de futbolistes encallada, l'entitat que presideix Joan Laporta només es planteja fitxar noms prioritaris en els plans de Hansi Flick.

The Sun va publicar al juny que les pretensions dels "cityzens" per Cancelo voregen els 30 milions d'euros. Els "colchoneros", en canvi, han taxat Félix en 60, una xifra que fins ara no poden assumir cap dels clubs que hi estan interessats, com Benfica o Aston Villa. El futur dels Joaos al Barça està en un atzucac, però ningú, veient el precedent del 2023, no es pot descartar que el nus es desfaci sobre la botzina.

 

Anar al contingut