El Porto elimina el Barça en les semifinals de la Lliga europea d'hoquei patins

Finalment han decidit els penals, on Gonçalo Alves ha llançat fins a quatre vegades, amb expulsió pel mig de Sergi Fernández per haver-se mogut dues vegades. Helder Nunes ha estat l'únic que ha marcat i ha donat el pas a la final al Porto
Imma Pedemonte Actualitzat

El Barça ha sortit decidit a superar el Porto, en un pavelló de Lisboa que ha acollit els primers minuts de la semifinal amb poc ambient. Amb Sergi Fernández a la porteria blaugrana, Matías Pascual només ha necessitat quatre minuts per fer pujar l'1 a 0.  Un xut potentíssim que ha entrat per l'escaire i no ha donat opció a Carles Grau. El novè gol de Pascual a Europa aquesta temporada.

Els aficionats del Porto, que han acabat omplint la grada del darrere d'una de les porteries, han donat més ales al seu equip, però les ocasions no s'han transformat, sobretot gràcies a Sergi Fernández, i el Barça també ha pogut sumar, amb una falta directa que Pau Bargalló no ha fet entrar a la porteria i amb un últim atac abans del descans.

A la represa, el Porto ha sortit més agressiu i més efectiu. Als cinc minuts, Gonçalo Alves ha aprofitat una relliscada de Nil Roca per superar Sergi Fernández i fer pujar l'empat a 1 al marcador. A partir d'aquí, molta precaució per part dels dos equips. Una prudència que ha conduït fins a la pròrroga. En els primers cinc minuts afegits, dos xuts al pal, un de cada equip. A la segona part, una falta directa que Helder Nunes no ha pogut aprofitar.

Finalment han decidit els penals, on Gonçalo Alves ha llançat fins a quatre vegades, amb expulsió pel mig de Sergi Fernández per haver-se mogut dues vegades. Helder Nunes ha estat l'únic que ha marcat i ha fet el pas a la final al Porto.

A l'altra semifinal, disputada aquest dissabte per la tarda, l'Sporting de Portugal s'ha imposat al Benfica per 5 a 4. Així doncs, la final d'aquest diumenge serà entre l'Sporting de Portugal i el botxí del Barça, el Porto.