Els aficionats alemanys a les grades del Camp Nou
Els aficionats alemanys a les grades del Camp Nou (EFE)
Lliga Europa

El portaveu de l'Eintracht ho té clar: "El Barça no en té la culpa"

Axel Helmann ha assegurat que es va veure sorprès per la presència de tants seguidors de l'Eintracht al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

La presència de milers d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt a les grades del Camp Nou encara porta cua. Aquest divendres, Joan Laporta ha anunciat la primera mesura perquè no es torni a repetir la situació. El president blaugrana també ha volgut exculpar el club dels fets, de la mateixa manera que el portaveu del club alemany.

Axel Helmann ha assegurat que el Barça no és el responsable de la presència massiva d'aficionats visitants, prop de 30.000, quan oficialment l'Eintracht disposava de 5.000 entrades.

"Va ser una gran sorpresa que 25.000 aficionats entressin a l'estadi, tot i que només vam rebre 5.000 entrades. Va haver-hi algunes veus negatives a Barcelona sobre com va poder passar això, però el club no en té cap culpa ."

El portaveu de l'Eintracht ha explicat a mitjans alemanys que els seus aficionats van trobar entrades de totes les maneres possibles.

"Els nostres aficionats van obtenir entrades de totes les formes imaginables, i això com a club no es pot controlar. Els nostres fans són els més creatius quan es tracta d'aconseguir entrades. Això ha estat així i serà sempre així."

Helmann ha explicat que s'espera que els aficionats tornin a viatjar massivament a Londres per enfrontar-se al West Ham a les semifinals de la Lliga Europa.

Anar al contingut