Rafa Márquez donant instruccions
Rafa Márquez, en la prèvia del Barça contra el Logronyès (FC Barcelona)
Futbol

El polèmic tuit de Rafa Márquez després de la punxada del Barça contra el Granada

L'entrenador mexicà ha estat criticat severament per un post en què promocionava una casa d'apostes

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del filial blaugrana s'ha convertit en protagonista de les crítiques a les xarxes socials. El cap de setmana no va tenir un final feliç per al barcelonisme amb el dolorós empat del Barça contra el Granada (3-3). El magre resultat va suposar un cop al somni de continuar lluitant per la Lliga i també va fer caure la ira de l'afició blaugrana en certes figures dins del club. Una és Rafa Márquez, que ha rebut una onada de crítiques per un missatge relacionat amb una casa d'apostes:

La publicació ja ha estat esborrada (@RafaMarquezMX)

L'entrenador mexicà ha estat criticat severament per aquesta publicació, que ha indignat els culers. El post va ser eliminat quan ja superava les 120.000 impressions a X i, més tard, Márquez va publicar un altre post relacionat amb l'últim matx que va dirigir amb el Barça Atlètic, però l'empipada ja estava servida.

 

"Avui no toca, Rafa"

Entre el centenar de respostes n'hi havia moltes de decepció entre els aficionats. "Avui no toca, Rafa", li va dir un usuari.

No és la primera relliscada de Márquez aquests dies. Fa unes setmanes, pocs minuts després que Xavi anunciés que no continuaria la temporada que ve a la banqueta del Barcelona, va patinar deixant entreveure que es deixaria estimar si li fessin la proposta, una resposta que també va molestar la família barcelonista.

 

Anar al contingut