El polèmic penal del Madrid fora de l'àrea esquitxa Lewandowski
Mbappé transformant el penal contra l'Espanyol (Reuters)

L'entrenador de l'Espanyol, Manolo González, "fotut" amb la jugada que va suposar el quart gol blanc: "No és penal"

El jugador de l'Espanyol Carlos Romero agafava com podia Endrick des del córner de l'àrea. El jugador brasiler s'escapolia en direcció a la porteria, en paral·lel a la línia de fons. I amb els peus encara fora de l'àrea, Endrick cau a dins de la zona prohibida.

A banda de l'insult de Bellingham a l'àrbitre, aquesta jugada al minut 88 és la polèmica que ha quedat de la derrota de l'Espanyol al Bernabéu (4-1).

El partit estava decidit, i aquesta jugada no era transcendent per al desenllaç final. Però sí en el resultat, que al parer de l'entrenador de l'Espanyol, Manolo González, va ser "exagerat". Per al tècnic perico, no era penal, sinó falta fora de l'àrea. "Em fot i em toca els nassos perquè no m'agrada perdre 3-1 o 4-1".

Mbappé atrapa Lewandowski

Un penal que va transformar Mbappé superant Joan Garcia. D'aquesta manera, el davanter francès atrapa Robert Lewandowski al capdavant del pitxitxi amb quatre dianes, tres de les quals les ha fet des dels onze metres.

El Reial Madrid acumula 5 penals a favor en les 6 primeres jornades de Lliga. Se'ls han repartit Vinícius i Mbappé, decisió salomònica per esquivar conflictes al vestidor.