Ortiz Arias, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Girona

El polèmic historial d'Ortiz Arias: empentes, "prepotència" i una errada sonada

L'àrbitre acusat d'haver insultat David López té un llarg llistat d'episodis controvertits

Redacció Esport3Actualitzat

L'estripada de David López a la mitja part del Girona-Almeria, on acusava Ortiz Arias d'haver-lo insultat, ha posat el col·legiat sota el focus mediàtic. L'àrbitre no era dels més coneguts del futbol espanyol, però en el temps --poc més de dos anys-- que porta a Primera ja acumula un historial amb diversos episodis controvertits.

Empentes a futbolistes

Després de les declaracions de David López, la xarxa ha recuperat un vídeo impactant en què es veu l'àrbitre donant empentes a un futbolista de l'Alabès i a un altre del Mallorca. Aquesta última acció, de fet, li va suposar un càstig: quedar-se a la nevera durant un parell de jornades.

Reincident en "prepotència"

No és el primer cop que l'àrbitre madrileny és titllat de "prepotent" per un futbolista. Abans de David López, Renato Tapia --aleshores futbolista del Celta-- va dir-l'hi a la cara després que li mostrés la segona targeta groga. Les seves paraules, "quina prepotència", van ser anotades a l'acta i li van costar dos partits de sanció.

Una acció del tot insòlita

Una de les jugades més surrealistes de la temporada passada va tenir com a protagonista Ortiz Arias. Va passar a la jornada 34, amb el Valladolid en plena lluita per la salvació. L'àrbitre va xiular el final de la primer part just abans que la rematada del local Escudero entrés dins la xarxa.

L'àrbitre va demanar disculpes a l'entrenador del Valladolid, a qui va reconèixer que s'havia equivocat. El partit va acabar amb victòria del Sevilla per 0 gols a 3.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut