Molts dels reforços ja consten a la web de l'equip entrenat per Toril
Molts dels reforços ja consten a la web de l'equip entrenat per Toril
futbol

El pla del Madrid per no tornar a quedar-se en blanc: debilitar rivals directes per acostar-se al Barça

L'equip de Toril canvia una tercera part de la plantilla a base d'incorporar jugadores, la meitat de l'Atlètic de Madrid i Llevant

Guim Fortuny GimbertActualitzat

La decebedora temporada 23-24 del Madrid d'Alberto Toril ha tingut efectes evidents en la planificació del curs que ve. A 15 punts del Barça guanyador del pòquer de títols, arraconades a les primeres de canvi de la Champions i eliminades als quarts de Copa, el femení blanc no es resigna a tornar a passar pel mateix.

La vitrina segueix buida de títols des que Florentino Pérez va comprar el Deportivo Tacón. Però el seu veritable problema és que enguany ha vist disminuït l'avantatge que tenia sobre els conjunts de la classe mitjana. Volien mirar amunt i han hagut de girar el coll per mirar avall.

En vistes del problema, la solució adoptada des de la secretaria tècnica no pot sorprendre gaire: debilitar rivals directes per intentar acostar-se al projecte blaugrana, intractable amb Cortés i Giráldez, a l'espera de veure el rendiment de Romeu. L'equip que juga a Valdebebas ja ha canviat una tercera part de la plantilla a base d'incorporar jugadores. Ja en porten 8, la meitat de l'Atlètic de Madrid, terceres a la taula, i el Llevant, quartes.

Agafar impuls a costa del talent de rivals directes

De les veïnes a la capital espanyola, el Madrid ja ha presentat Sheila García i Eva Navarro. Del conjunt "granota" han pescat la golejadora Alba Redondo i María Méndez. Però a banda del producte estatal, també s'ha incorporat talent estranger. La brasilera Antonia Silva, la sueca Filippa Angeldal, l'alemanya Melanie Leupolz, i tanca la llista per al moment, la francesa Maëlle Lakrar.

Toril i el seu cos tècnic tenen feina a integrar tantes novetats. L'ajudaran peces consolidades que han renovat fa uns mesos com les campiones del Món Athenea del Castillo, Teresa Abelleira o la portera Misa. En el capítol de baixes, la de més pes és Claudia Zornoza, que sembla decidida a culminar la seva trajectòria al Utah Royals FC dels Estats Units i després acabar les oposicions a Policia Nacional.

Anar al contingut