Marc Bernal, abandonant la gespa de Vallecas entre llàgrimes
Marc Bernal, abandonant la gespa de Vallecas entre llàgrimes (EFE)
Barça

El pitjor diagnòstic: Marc Bernal diu adeu a la temporada

El migcampista de Berga té afectats els lligaments encreuats i el menisc i haurà de passar pel quiròfan

Redacció Esport3Actualitzat

La mala notícia del Rayo Vallecano-Barça va ser la lesió de Marc Bernal, que té trencat el lligament encreuat del genoll esquerre. També té afectat el menisc i haurà de passar per quiròfan. És una lesió molt similar a la que es va fer l'octubre passat Gavi, que encara està convalescent.


El jugador es podria perdre la temporada sencera, després que s'hagin confirmat els pitjors presagis. El jove migcampista de Berga, de 17 anys, va abandonar les instal·lacions del Rayo amb crosses. Bernal era un dels fixos de Hansi Flick en aquest inici de temporada


La jugada fatídica

El migcampista blaugrana, en una acció a les acaballes del partit, va voler tallar un contraatac del Rayo Vallecano conduït per Isi Palazón. Bernal es va lesionar el genoll esquerre i el de Berga va caure a la gespa recargolant-se de dolor. Ja no va poder continuar, i el Barça va haver de jugar els últims minuts amb 10 perquè no podia fer més canvis.

Ja amb el matx acabat, el de Berga va haver d'abandonar el terreny de joc ajudat pels metges del Barça. No podia tenir el peu a terra. Una baixa sensible tenint en compte que Hansi Flick havia fet de Bernal el seu baluard al mig del camp, on ha jugat tres partits de titular de tres possibles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)


Mira el resum del Rayo-Barça (1-2)

Anar al contingut