Joao Cancelo està a l'espera que el Barça pugui tancar la seva incorporació
Barça

El perquè de la no arribada, de moment, de Joao Cancelo

El Barça és a poques hores de poder tancar el fitxatge del portuguès, però la seva arribada no s'acaba de concretar

La prioritat del mercat blaugrana aquest estiu ha estat en tot moment incorporar un lateral dret. El nom propi és Joao Cancelo. El lateral dret del Manchester City està a escasses hores de poder fitxar pel Barça.

El FC Barcelona i el Manchester City, amb el vistiplau del jugador, han arribat a un acord. Es tractaria d'una cessió amb opció de compra obligatòria per un cost de 25 milions d'euros, que anirà condicionada al rendiment del jugador al llarg de la temporada. 

El club espera poder fer efectiu el traspàs a les pròximes hores. De fet, el jugador portuguès no està reunit amb el seu actual equip a Manchester, sinó que està a l'espera a Portugal. 

Què falta, doncs, per oficialitzar el fitxatge?

La sortida de Sergiño Dest i la renovació diferida de Ter Stegen poden ser els darrers moviments que permetin tancar la incorporació de Joao Cancelo. 

El problema, però, és que el Barça necessita ingressar els 40 milions dels fons alemany Libero que no acaben d'arribar. Per a rebre aquesta part de l'acord per a la revenda de Barça Vision, el club està intentant accelerar l'operació. Libero Football Finance AG és un dels nous socis estratègics que van adquirir el 29,5% de la propietat de Barça Vision per 120 milions d'euros. Aquesta palanca ja va permetre inscriure les noves incroporacions abans del debut de lliga.

Si no fos possible incrementar el marge financer per tancar el traspàs, el Barça està estudiant altes alternatives, com a pla B. El club no contempla quedar-se sense un nou lateral dret a la plantilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut