Neymar es queixa després de l'entrada de Thiago Mendes (Reuters)

"Neymar podria jugar aquest diumenge"

L'entrenador del PSG ha sorprès a tothom en la roda de premsa
Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, Thomas Tuchel, ha assegurat aquest dimarts que la lesió que pateix el brasiler Neymar "no és gaire greu", i fins i tot no ha descartat que pugui jugar aquest diumenge contra el Lilla en partit de lliga.

"No és una lesió gaire greu, la de Neymar. Passarà més proves demà. No puc dir que hagi de jugar contra el Lilla (diumenge), però tampoc és completament impossible."

 

 

El París Saint-Germain ja va comunicar dilluns que el primer examen de la lesió de Neymar és "tranquil·litzador", sense especificar-ne més detalls.

"L'avaluació clínica i radiològica de Neymar Jr., després de l'esquinç del turmell esquerre que es va fer ahir a la nit, és tranquil·litzadora. D'aquí a 48 hores es farà una actualització de la informació després de practicar més proves", especifica el club. 

Aquest breu comunicat dona veracitat a la informació avançada pel diari "Le Parisien", que indicava que no hi havia fractura òssia.

Coneixent ja l'informe mèdic oficial sobre el seu estat de salut, Neymar ha fet un post a Instagram en què ha explicat els motius pels quals va sortir plorant del camp. "És un plor de dolor, desesperació, por, angoixa, cirurgia, crosses i altres mals records." El davanter conclou: "Podria ser pitjor, però Déu m'ha tornat a salvar d'alguna cosa greu. A recuperar-se i tornar com més aviat millor."

 

Neymar va haver d'abandonar el camp en llitera i amb llàgrimes als ulls en el temps de descompte del PSG - Olympique de Lió (0-1). El davanter brasiler va rebre una dura entrada del seu compatriota Thiago Mendes, amb la mala sort que el peu esquerre li va quedar atrapat entre els peus del defensor visitant.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut